Начало
images/naturalen-pchelen-med.jpg

Натурален пчелен мед и пчелни продукти от пчелна ферма Цветкови!

Опитайте ароматен, пресен мед букет от новата реколта 2020г.
В сайта на пчелна ферма Цветкови можете да откриете натурален пчелен мед, пчелен прашец и прополис  добити от нашите пчелички в пчелините ни в с. Сърнево и с. Яздач, както и  подаръци за гости на сватба е малко бурканче с мед.
Не пропускайте да разгледате и ръчно изработените цветя и сувенири-незабравим подарък за вас и вашите близки:) 

pchelen med

Пчелен мед

Виж повече
pchelna pita s med

Пчелна пита

Виж повече
cvetya

Цветя и подаръци

Виж повече
svatbeno zeblo orange1

За сватба и кръщене

Виж повече
 
 

Интересни факти за меда

.

Всичко за меда

Пчелният мед главно се дели на нектарен и манов.Нектарните медове от своя страна се делят на полифлорни (билкови) и монофлорни (преобладават полените на едно растение)

Това са малки зрънца с овална форма, които пчелите събират, кацайки на растенията. Полезните му свойства и действия го правят един от най-търсените и купувани продукти на запад. Богат на протеини и аминокиселини, пчелния прашец предпазва от появата на ред болести и неразположения като анемия, заболяване на простатата, хронична умора и отпадналост, целулит и други.

Най-хубавата асоциация, която можем да направим за да разберем „Що е то прополис?“ е като го сравним с пчелен антибиотик. Фактите са такива – с този продукт пчелното семейство се лекува, дезинфекцира своите килийки и се предпазва от заразявания и болести. По същия начин действа и на нас, хората – приемайки го може да забравим за появата на настинка и може да сме сигурни, че децата ни ще бъдат предпазени от грипни епидемии

Нашите пчелини

Ние сме ценители на истинския мед на пчелите – качествен и натурален. Ето защо създаваме заедно с нашите пчелички точно такъв мед-без добавки, без прегряване, без пастьоризиране. От питите-в бурканите !

Опитайте !

Свържете се с нас
с. Сърнево
общ. Стара Загора
s1
Пчеларите
общ. Стара Загора
bee2
с. Яздач
общ. Чирпан